sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Vuosi blogin aloittamisesta

Aloitin blogini kirjoittamisen 3.1.2010. Tähän mennessä kävijöitä on ollut runsaasti yli 4700, mikä tekee noin 400 lukijaa kuuta kohden. Koska kävijämäärä on tasaisesti ja varmasti kasvanut ilman mainostemppuja tai markkinointiakin, oletan blogistani jatkossa tulevan entistä suositumman. Joulukuun aikana laskin kävijöitä olleen jo 650.

Kirjoitin vuoden vaihteessa pitkän kirjeen, jonka lähetin liki 30 sellaiselle henkilölle, joiden tiedän lukeneen tai lukevan blogiani joko jatkuvasti tai satunnaisesti. Kerroin tässä pitkässä viestissäni tämän hetkisistä kuulumisistani. Niitä en halunnut kirjata blogiini. Jos nyt joku tätä tavaava ei ole saanut sähköpostiviestiäni, mutta haluaisi sen saada nähtäväkseen, kannattaa kirjoittaa minulle sähköpostiosoitteeseeni(anna-liisa.mikkela@elisanet.fi). Kuulisin tietysti mielelläni syyn kiinnostukseen.

Olen käynyt tänään läpi arkistojani ja verestänyt tapahtumia varsinkin tammikuulta 2002. Luultavasti en saa blogiani loppumaan ensi kesään mennessä, kuten joulun alla kuvittelin. Olen antanut itselleni tuntuvasti lisäaikaa. Lupaan kuitenkin, että jos "Vanhan naisen kompuroinnissa" on ollut tähän mennessä jännitettä, jatkossa sitä on vielä enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti